Hé YOU,

Neem jij persoonlijk de leiding met alle bijbehorende verplichtingen? Zo ja, dan vraagt dit van jouw dat jij aansprakelijk bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw acties.

Ben je al in staat om moeilijke beslissingen te nemen, veranderingen in jezelf aan te gaan en deze kenbaar te maken?

Individuen met een sterke visie, kunnen over hun ego heen stappen. Ze zijn gecommitteerd aan hun gevoelens en verwachtingen. Eenmaal uitdrager van de beste versie van zichzelf, hakken ze knopen sneller door. Of dit met vallen en opstaan gaat? Vallen en opstaan is het de nieuwe normaal.

Er zijn ook mensen met onvoldoende persoonlijk leiderschap, simpelweg omdat ze dit nog nooit hebben gereflecteerd. Ze zijn min of meer vergeten te kiezen voor hun eigen behoeftes. Afstemmen op wat de ander wil en wat het is dat de omgeving verwacht staat centraal.

Juist nu de wereld sterk verandert, waarin uitdagingen en verwachtingen van mensen in onze samenleving groter en complexer worden, vraagt dit om krachtige individuen. Zij die dienstbaar zijn aan zichzelf, bezitten steeds meer competenties. Het is belangrijk dat je jezelf kan inspireren en motiveren. Dat jij jezelf kan leiden in verandering en dat jij je behoeftes durft te delen met jouw omgeving.

Hoe weet jij of je goed bezig bent? Stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb jij ooit bewust gekozen leiding te nemen over jouw eigen leven?
  • Is het jou duidelijk welke doelen jij vormgeeft in jouw leven?
  • En doe jij je best om jouw talenten te laten werken?

Wie deze vragen positief kan beantwoorden, is goed op weg

Want wat doe jij als krachtig individu? Jij bent dan dapper en dus niet bang om een moeilijke beslissing te nemen. Jij weet waar je heen wilt navigeren, jij hebt jouw eigen kompas en heldere visie. Met plezier werk jij aan jouw persoonlijke plannen, vol met goed voelende intenties en doelen. Krachtige individuen kunnen hun ego opzij zetten om hun lange termijn doelen en het goed voelen in het hier en nu, veilig te stellen. Zij kennen de kracht van visualisatie op hoe het resultaat gaat voelen en weten stil te zijn om hun verlangens aan zich te verbinden. Krachtige individuen maken makkelijk contact met hun omgeving en stellen zich kwetsbaar op door hun gevoelens en verlangens voor de lange termijn te delen. Zij gaan staan voor een hoger doel waar ze persoonlijk en maatschappelijk aan verbonden zijn.

Bij YOU University leg jij vast hoe jij je wilt voelen. Erken jij sterke verlangens en weet je hierdoor beter wat je te doen staat. Blootgeven aan jezelf wat jij van jouzelf verwacht. Opnieuw kiezen.