About You

Wat is YOU
University?

Bij YOU University bestudeer jij jezelf in 7 modules. Het totale Program YOU vraagt 10 dagdelen van jouw tijd. Jouw agenda bepaalt de totale doorlooptijd. In module 1 en 4 breng je 2 x 3 uur in studio YOU door, voor de camera, in dialoog met jezelf. Wij stellen jou vragen en maken van jouw verhaal een prachtig document.

Eentje waar jij je hele leven naar kunt teruggrijpen. We vangen een moment, waarin jij jouw verlangens en je planning vastlegt, zodat jij die in de toekomst kunt delen met jezelf. De film is jouw innerlijke kompas, dat je kunt gebruiken als jij het nodig hebt.

About You

Waarom YOU?

Zelfkennis en zelfontwikkeling zijn de belangrijkste voorwaarden om betekenisvol en effectief de leiding te nemen over wie jij bent en wat jij doet. Je stelt jezelf vragen – bijvoorbeeld: in welke richting ga ik verder? – maar het gaat steeds om de vraag achter de vraag. Waar leef jij voor? Voor wie doe je wat jij doet? Bij YOU University word jij je scherp bewust van jouw echte honger. Breng die honger (letterlijk) in beeld en ga dan op je doel af.

We zijn allemaal student van het leven. Dat betekent dat we blijvend onderzoeken hoe onze relatie met het leven is. Wanneer je je eigen gids bent, zorg je zelf dat je je goed voelt. Je goed voelen vergroot je aantrekkingskracht, creativiteit, effectiviteit en veerkracht. Kies vanuit welke intenties jij wilt leven en werken. Werk met toewijding aan de juiste dingen. Wil datgene wat goed voelt om te willen. Dat levert jou ontspannen vastberadenheid op. Het stellen van doelen en het bereiken ervan moeten allebei ‘van jou’ zijn.

Wat levert het jou op?

  • Je leert jezelf continue en blijvend te ontwikkelen
  • Dieper inzicht: je erkent jouw hogere doel in jouw (werkende) leven
  • Een film met jouw moedige, autobiografische manifest
  • Je ontwikkelt het vermogen om jezelf te gidsen in een uitdagende wereld
About You

YOU –
visie & theorie

In onze levensloop kennen we een uiterlijke levenslijn en een innerlijke levenslijn. De uiterlijke levenslijn heeft te maken met hoe jij vormgeeft aan jouw leven (scholing, carrière, projecten). De innerlijke levenslijn heeft betrekking op wat jij meebrengt in jouw leven (oorspronkelijkheid, talenten, intuïtie). We zien dat de lijnen, tijdens onze volwassen levensfase, meer uit elkaar gaan lopen.

Onze veeleisende maatschappij vraagt van velen van ons dat we onze focus leggen op prestatie en controle. Tot het punt van crisis met onszelf of een situatie, zijn we ons hier minder van bewust. Maar eenmaal bewust vragen we ons vaak af waar het nu eigenlijk om gaat in het leven.
(bron: de Waard-van Maanen)

Bij YOU University stimuleren wij de verbinding tussen de uiterlijke en innerlijke leefwereld. Want daarin zit de kracht van unieke individuen, die het lef hebben om hun eigen ideeën uit te dragen. De innerlijke rust en helderheid van geest hebben om te zien wat goed is, om jouw visie aan te scherpen en effectief te delen met jouw mensen: YOU faciliteert wat jij daarvoor nodig hebt.

Wat onveranderd hetzelfde
blijft.

Wanneer jij weet waar je heen wilt en hoe daar te komen, vragen wij jou dit verlangen in jouw totaal perspectief te plaatsen. Dat onderzoek doe jij middels op maat gemaakte e-learning. – YOU dig deeper

Meld je aan!