Who’s You

Wie is je gids op weg naar YOU?

Daniëlle Kleijn is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Het idee voor YOU University komt voort uit haar eigen ‘honger’:

“Ik plande zoals bijna iedereen mijn leven op de uiterlijke levenslijn, waarin ik me richtte op te behalen successen. Resultaten en prestaties zag ik als hoogste goed. Totdat ik het snapte: in een samenleving die profiteert van keuzestress, is authentiek zijn, je eigen weg gaan, bijna een rebelse daad. YOU University is ontstaan vanuit mijn behoefte om volledig mezelf te zijn, te weten wat het is dat ik werkelijk verlang. Ik heb de tijd genomen om mijn verwachtingen los te laten. Hierdoor ontstond de ruimte om mijn eigen ‘ik’ te ervaren. Vanuit hoe ik me wil voelen, ben ik vorm gaan geven aan mijn leven. Daar is YOU University uit voortgekomen: mijn eigen drive om zelf mijn eigen gids te zijn, mijn eigen keuzes te maken. Mijn droom is verlangens van mensen visueel te maken en mooi op film vast te leggen. Een film over visie; een toekomstig statement in een biografische context. Actiegericht, met stappenplan om het onbereikbare, bereikbaar te maken.”

De juiste dingen doen

Weten wat jou beïnvloedt. Jij bent de expert over jezelf. Aan de hand van foto’s van jou, kijken we terug in de door jouw afgelopen levensfasen. Willen weten hoe jij hier bent gekomen verheldert jouw visie. Gaan doen wat je waard bent. Dat is wat je nu nodig hebt.
– YOU challenge

Meld je aan!